Zaujímavosti

KÚPIL BY SI TOTO NIEKTO? POZRITE SI 10 BLÁZNIVÝCH VYNÁLEZOV

Neustále používame množstvo vynálezov a zlepšovákov, ktoré nám skutočne dokážu zlepšiť či zjednodušiť bežný deň. Niektoré z nich majú prívlastok bláznivé a práve desať takých zlepšovákov vám ponúkame v tomto článku.

10 Mačka-gazdinka
Mačky zvyknú behať po izbách ako splašené. A najmä v noci. Tak prečo to nevyužiť? Stačí im na labky pripevniť špeciálne papučky a nechať ich, nech utrú podlahu. Len či sa im to bude páčiť.


Ventilátor pre hladošov
Foto: PigJockey
Tí, ktorí radi jedia paličkami (a nielen vifonky), by možno uvítali možnosť šetriť svoje pľúca a ochladzovanie horúceho jedla nechajú na techniku. Stačí na paličky pripevniť malý ventilátor a sústo bude okamžite ochladené.


iNočník
Mnohé dnešné deti už vedia používať tablet a smartfóny, no stále kakajú do plienky. Tak prečo to nespojiť a nevyužiť? Na nočník sa rýchlo naučia, keď sa pri vykonávaní potreby budú hrať.

Šoférujem a grilujem
Foto: Designboom
Niečo pre tých, čo sú stále na cestách a okrem toho sú aj stále hladní. Pomocou tohto zlepšováku si môžete pripraviť burger napríklad na ceste domov z práce.

Taška na zlodejov
Foto: Pinterest
Druhá polovica minulého storočia priniesla tiež niekoľko zaujímavých zlepšovákov. Jedným z nich je aj táto taška, ktorú navrhol John Rifret. Lankom ste pripútaní k spodnej časti tašky. Keď vám ju zlodej vytrhne z ruky, obsah tašky sa rozsype okolo vás.

Strieľaj spoza rohu
Foto: Wikimedia Commons
Táto puška má modifikovanú hlaveň, ktorá strelcovi umožní strieľať aj spoza rohu.

Detská klietka
Ďalší dôkaz, že niektoré zlepšováky minulého storočia mohli mať prívlastok šialené. Deti sa stále hrajú pri okne a nechcete, aby vypadli? V tejto klietke budú v bezpečí a aj na čerstvom vzduchu.

Súkromie nadovšetko
Foto: Ohio University
Aj vás vie nahnevať, keď vám niekto neustále nazerá do počítača? Možno by ste si mali zaobstarať túto vychytávku, s ktorou bude obrazovka iba vaša.

Pretočte si DVD
V tomto prípade sa ponúka len jediná otázka: „Prečo?“ Ale je jasné, že to treba brať s nadhľadom.

Dáždnik na topánky
Asi každého vie naštvať, keď mu v daždi premoknú topánky. To podnietilo vynálezcu Kgeila Nwaolu k tomu, aby vymyslel dáždniky na topánky. Len čo ak stúpim do mláky?

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára