Zaujímavosti

VIETE KOĽKO ČASU VÁM ZABERIE UPRATOVANIE ?

Aké máte priority vo svojom živote? Zamyslite sa alebo sa spýtajte kohokoľvek vo vašom okolí. Väčšina vám odpovie, že na prvých priečkach je rodina, priatelia a súkromný život. Väčšina z nás sa nevyhne chodeniu do práce, ktorá býva rovnako na vysokých priečkach. Vedeli ste však napríklad koľko času trávime bežnými domáci prácami?
Podľa výskumu bežný Slovák alebo čech strávi domácimi prácami v priemere denne asi 2 a pol hodiny. Do toho spadá napríklad aj varenie či nakupovanie. Samotné upratovanie potom zaberie asi hodinu denne. Týždenne to máte 7 hodín, ktoré strávite s mopom a vysávačom v ruke a spoločnosť vám robí ešte prachovka.

Čo by ste za tú hodinu denne namiesto upratovania mohli robiť?

Rodina

Koľko času venujete denne svojej rodine? Čo by povedala vaša manželka alebo deti keby ste im venovali hodinu týždenne navyše? Za rok to máte 53 hodín a tak s rodinou strávite dva dni viac.





Namiesto upratovania sa radšej venujte svojej rodine. Spomienky, ktoré si s rodinou vytvoríte nikdy nestratíte.
Namiesto upratovania sa radšej venujte svojej rodine. Spomienky, ktoré si s rodinou vytvoríte nikdy nestratíte.

Chvíle, ktoré s nimi prežijete sú pre vás to najcennejšie a vytvoríte si spomienky na celý život. Veď čo je krajšie ako listovať vo fotoalbume a ukazovať vnúčatám čo všetko ste robili s ich rodičmi keď boli tiež deti.

Šport

V dnešnej hektickej dobe asi chvíľa športovania nikomu neublíži. Veď si zoberte taká hodinová prechádzka na čistom vzduchu vám viac prečistí hlavu ako keď budete hodinu behať po dome s mopom a vysávačom.





Upratovanie nechajte na nás. Budete mať aj viac času na športovanie.
Upratovanie nechajte na nás. Budete mať aj viac času na športovanie.

Aj keď sa občas hovorí, že športom k trvalej invalidite predsa len by mal byť pohyb základom nášho života. Ak vás nebaví prechádzka zoberte bicykel či takú kolobežku. Kolobežky nie sú len pre deti.

Príroda

Relaxom pre vás môže byť aj doba na záhrade či v prírode. Veď taká skvelá grilovačka pri západe slnka spolu s rodinou a priateľmi. Stačí si ušetriť zopár hodín času a máte o zábavu postarané.





Čo napríklad taká grilovačka pri západe Slnka?
Čo napríklad taká grilovačka pri západe Slnka?

A čo také hubárčenie? Vybehnúť s rodinou na huby je rozhodne lepšie strávený čas ako umývaním okien alebo upratovaním kúpeľne.

Kultúra

Ruku na srdce kedy ste boli naposledy v divadle alebo v kine? Veď čo je jednoduchšie? Namiesto výhovorky nemôžem ísť, lebo musím upratať jednoducho pôjdete.





Kedy ste boli naposledy v divadle?
Kedy ste boli naposledy v divadle?

Potešte svoju polovičku a zoberte ju do kina alebo do divadla a namiesto upratovania jej doprajte príjemný večer. K tomu fľaša skvelého vína ako darček a o zábavu máte postarané.

Cestovanie

Ak neradi športujete alebo trávite čas v divadle čo tak cestovanie? Kedy ste naposledy mohli svoju dovolenku predĺžiť o jeden alebo dva dni? Namiesto ôsmich dní pri mori môžete mať dovolenku desaťdňovú.





Nádherný predĺžený víkend v romantickom Paríži?
Nádherný predĺžený víkend v romantickom Paríži?

Spravte si skvelý víkend a urobte si výlet napríklad do nádherného Paríža. Alebo namiesto romantiky skvelé nákupy v New Yorku. Možností je skutočne veľa stačí iba otvoriť oči.

Nechajte to na upratovací servis

Pekná predstava. Výlet do New Yorku alebo romantický víkend v Paríži, alebo viac času s rodinou. Ako však tú hodinu času ušetriť? Jednoducho. Nechajte upratovanie na upratovací servis.
Profesionálne upratovanie domov a bytov je pre nás radosťou a vy budete mať viac času na svoju rodinu, splníte si svoje sny a doprajete si viac času pre seba.
Netrávte čas s mopom v ruke. Radšej zoberte svoju polovičku na skvelú večeru a do divadla. Ušetrite svoj čas, veď čas je to najcennejšie čo v živote máme.
Pri upratovaní sa zameriavame na moderné technológie, ktoré urýchlia upratovanie a hlavne vyčistia váš domov skutočne dôkladne. Vďaka tomu sa zbavíte nežiaducich baktérii a mikroorganizmov a váš domov bude nie len žiariť čistotou. 

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára